Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Susitikime su meru aptarti 2012 m.

Paskelbta 2013-05-20

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Gegužės 16 d. popietę Tverų vidurinės mokyklos aktų salėje vyko susitikimas su savivaldybės meru Antanu Černeckiu. Susirinkime dalyvavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rietavo policijos komisaro l.e. viršininko pareigas Viešosios policijos poskyrio viršininkas Vaidas Kurmis, vyresnysis specialistas Aurimas Puidokas.

 

Savivaldybės meras pateikė savivaldybės tarybos 2012 m. veiklos ataskaitą, informavo apie savivaldybės veiklą šiais metais. Gyventojai drąsiai merui uždavė aktualius klausimus, sulaukė nemažai vertingų atsakymų. Policijos komisariato atstovai pateikė informaciją apie Rietavo policijos komisariato veiklą, priminė, kad reikia būti budriems sulaukus telefoninių sukčių skambučių, neteikti informacijos apie privačius asmens bei bankinius duomenis, patikino, kad kilus neaiškumams geriausia skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112 ar tiesiogiai susisiekti pačiam su policijos pareigūnais, banko darbuotojais.

 

Seniūnas A .Zalepūgas informavo, kad gyventojai gali kreiptis į seniūniją dėl dalyvavimo gyvenamųjų namų stogų keitimo programoje, priminė dėl būtinybės rūšiuoti buitines atliekas.



1 slide SineWave