Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Pagyvenusių žmonių vakaronė

Paskelbta 2018-11-06

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Gražią spalio popietę į Tverų kultūros namus rinkosi vyresnio amžiaus tveriškiai. Jiems surengta vakaronė "Širdys niekada nesensta". Sveikinimo žodžius tarė Tverų seniūnijos seniūnas A. Zalepūgas, palinkėjęs visiems būti sveikais ir laimingais. Kaip sakė seniūnas: "Laimė tai tešla, kurią minkyti ir ją formuoti turime patys". Susirinkusius sveikino Tverų seniūnijos socialinė darbuotoja Z. Kuzminskienė. Ji prisiminė, kad pirmosios tokios senjorų vakaronės Tveruose pradėtos rengti nuo 2001 metų. Nuo to laiko daug kas pasikeitė: vieni jau iškeliavo amžinybėn, kiti, tada buvę dar jauni, dabar jau įsijungė į senjorų gretas. Senjorus sveikindamas jaunosios kartos atstovas, Tverų bendruomenės pirmininkas A. Puidokas, jiems linkėjo džiaugtis gyvenimu ir gyventi išskirtinai dėl savęs, nes vaikai ir net anūkai jau seniai užauginti, jiems jau atiduota visa, kas tik turėjo būti atiduota: meilė, rūpestis ir geriausi gyvenimo metai.

 

Šventės dalyviai buvo maloniai nustebinti, kai sveikinimo žodį tarė viena iš koncertinės programos atlikėjų. Pasirodo tai Endriejavo seniūnė L. Šunokienė.. Ji Endriejavo seniūnijos ir Endriejavo bendruomenės vardu pasveikino į vakaronė susirinkusius senjorus ir palinkėjo daug gražių, ilgų gyvenimo metų.

 

Gražią muzikinę programą senjorams dovanojo Rietavo kultūros centro ir Endriejavo kultūros namų jungtinis ansamblis, vadovaujamas A. Liutikienės. Senjorai sukosi rateliuose, šoko poromis, dalyvavo žaidimuose ir parodė, kad jie moka linksmintis iš širdies. Į namus vakaronės dalyviai išsinešė gerus įspūdžius, gerą nuotaiką ir jiems šventės rengėjų padovanotas simbolines širdeles. Dovanojusieji širdeles sakė:"Jeigu jus kada aplankys liūdesys ir jūs galvosite, kad esate pamiršti ir nereikalingi, prisiminkite, kad pasaulyje tikrai yra žmonių, kurie dažnai apie jus pagalvoja, ir kad pasaulyje tikrai yra bent vienas žmogus, dėl kurio jūs paaukotumėte bet ką. Jūs niekada nesate vieni".

 

Tverų kultūros namų informacija

 



1 slide SineWave