Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Kviečiame visus tveriškius į talką

Paskelbta 2012-11-20

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Vykdant dar vasaros pradžioje skelbtus vietos projektus - ,,Per vietovės lankytinų objektų populiarinimą – į vietos gyventojų gyvenimo kokybės gerinimą” ir ,,Turiningas laisvalaikis – bendruomeniškumo skatinimas”, Tverų bendruomenės valdyba nusprendė surengti talką.

 

Tad 2012-08-04 d. 09 val. kviečiame visus, bendromis jėgomis padėti sutvarkyti vieną iš lankomiausių Žemaitijoje- Lopaičių piliakalnį ir jo prieigas. Kiekvieną dieną šis mūsų pasididžiavimas pritraukia vis daugiau lankytojų. O kas dar nespėjot apsilankyti Lopaičiuose, nepavaikščiojot senais takeliais, nustebsit isvydę naujus maršrutus. Bet apie tai ne šį kartą.

 

Šeštadienį, organizuojamoje talkoje, savo darbais prisidėsime prie minėtų projektų įgyvendinimo, švarindami naujųjų maršrutų prieigas. O visų talkininkų lauks ne viena staigmena. Gamtos apsuptyje tradiciškai pasimėgausim skaniausia mūsų arbata, kuriai vandens parnešime iš pačio geriausio šaltinio pasaulyje.

 

Taip pat visiems susirinkusiems, tęsiant projektų vykdymą, rudeniop bus suteikta galimybė pirmiems rezervuoti vietas į nemokamą turistinę kelionę po Lietuvą. Kokia tai kelionė ir kur, sužinosit dalyvavę talkoje su guminiais batais.

 

Visus neabejingus ir entuziastingus kviečiame atvykti tiesiai prie piliakalnio, o negalinčius ten nuvykti patiems- kviečiame rinktis Tverų miestelio centre, iš kur jus nuveš autobusas.



1 slide SineWave