Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Dėl gražiausiai tvarkomų sodybų apžiūros konkurso

Paskelbta 2014-05-30

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Kiekvienais metais savivaldybėje vykdoma Gražiausiai tvarkomų sodybų apžiūra. Bėgant metams žmonės nepraranda noro puošti savo gyvenamąją aplinką. Visų seniūnijos gyventojų dėka mūsų  kraštas tampa vis gražesnis. Ypač džiugina tai, kad žmonės pradeda suprasti, jog svarbu prižiūrėti ne tik savo kiemą, bet ir už sodybos tvoros pakelėje nupjauta žolė ar pasodintas medis papuošia bendrą gyvenvietės vaizdą.

Kiekvienas savaip formuoja savo aplinką, savaip dėlioja akcentus, bet visur dvelkia šiluma. Tvarkant sodybas yra gimusi viena ar kita idėja, ką dar ketinama įrengti ar pasodinti. Džiugu, kad prie aplinkos priežiūros prisideda vaikai. Sodybos gražios ne tik gėlėmis, medžiais, statiniais ar tvenkiniais, juos puošia gražūs šeimyniški santykiai, puoselėjamos tradicijos.

Rietavo savivaldybė skelbia konkursą, dėl gražiausiai tvarkomų sodybų apžiūros, kuri vyks keliais etapais. Seniūnijos patvirtinta komisija sodybose lankysis nuo 2014 m. gegužės 26 d. iki 2014 m. birželio 16 d. Rietavo sav. centrinė komisija apžiūrą vykdys nuo 2014 m. birželio 23 d. iki 2014 m. liepos 1 d.



1 slide SineWave