Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

DĖL ASBESTO TURINČIŲ GAMINIŲ ATLIEKŲ SURINKIMO

Paskelbta 2022-04-21

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Rietavo savivaldybės gyventojus kviečiame pasinaudoti suteikta galimybe nemokamai ir saugiai sutvarkyti asbesto turinčias atliekas. UAB „Telšių regiono atliekų tvarkymo centras“ 2022–2023 metais Rietavo savivaldybėje įgyvendins projektą, kurio metu bus vykdoma ši veikla: asbesto turinčių gaminių atliekų surinkimas apvažiavimo būdu, transportavimas ir saugus šalinimas.

Gyventojus, kurie turi arba kurie šiais metais planuoja turėti asbesto atliekų (išskyrus gyventojus, kurie gauna paramą dėl asbestinės stogų dangos keitimo) ir norėtų, kad jos būtų nemokamai išvežamos ir sutvarkomos, prašome iki gegužės 31 d. apie preliminarius kiekius pranešti Rietavo savivaldybės administracijai, el. p. ekologe@rietavas.lt, tel. (8 448) 73 214 arba 8 662 37 435.

Registruojantis reikalinga ši informacija: vardas, pavardė; telefono numeris; el. pašto adresas (nebūtinas); objekto adresas, kuriame yra asbesto atliekos; apytikslis asbesto atliekų kiekis (šiferio lapas sveria apie 10 kg).

Surinkimo metu atliekos turės būti paruoštos saugiam transportavimui į sąvartyną (asbesto atliekos sukrautos ant padėklų ir apvyniotos plėvele ar kitaip saugiai supakuotos, asbesto duženos turi būti maišuose).

Gyventojai, užsiregistravę dėl asbesto atliekų surinkimo iš jų nurodytos vietos, apie asbesto atliekų surinkimą bus informuoti nurodytais kontaktais.

 

Rietavo savivaldybės administracija

 



1 slide SineWave