Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Apie Tverų bendruomenės 20 gimtadienio šventę

Paskelbta 2023-04-27

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Balandžio 21 dieną Tverų bendruomenė  paminėjo dvidešimtąjį gimtadienį. Gražios sukakties proga į šventę atvyko nemažas būrys vietinių gyventojų, kaimynų, draugų ir svečių.

Mūsų bendruomenė per 20 metų tapo organizuota, vieninga, iniciatyvi, gebanti panaudoti ES fondų paramą savo idėjų ir darbų įgyvendinimui. Džiugu, kad  vykdomi nauji projektai, ieškoma partnerių, bendradarbiaujama su žmonėmis, savivaldybe, kitomis instancijomis.

Tverų bendruomenė garsi entuziastingais, kūrybingais, puikiais, savo kraštą mylinčiais žmonėmis, kurių dėka per 20 metų bendruomenė įgijo ne tik materialių vertybių, bet ir dvasinių – susirado draugų, bendraminčių, užtarėjų, skatintojų, partnerių, kurie ir atvyko pasveikinti jubiliejinio gimtadienio proga.

Šventę pradėjo mūsų partneriai -  Varnių Senolių bendruomenės kolektyvas ,,Sidabrinė gija“. Sveikinimą ir padėką bendruomenės valdybai perdavė Lietuvos Respublikos seimo narys Jonas Varkalys, Rietavo savivaldybės meras Antanas Černeckis, Rietavo turizmo ir verslo informacijos centro direktorė Laima Dockevičienė, Europarlamentaro Bronio Ropės padėjėja Daiva Puplauskienė, Tverų gimnazijos direktorė Gitana Kužmarskytė, Tverų parapijos klebonas Aivaras Pudžiuvelis, Tverų seniūnijos seniūnas Antanas Zalepūgas, ,,Rusnės sala”, Budrikių ir Labardžių bendruomenės.

 

Šventę vainikavo autorinių dainų kūrėjo ir atlikėjo Valdo Lacko atliekamos dainos ir Nevarėnų kultūros namų šokėjų grupės ,,BudIngos” šokiai.   Šventė tęsėsi prie gardumynais lūžtančio vaišių stalo, ant kurio gal tik paukščių pieno nebuvo.

Nuoširdžiausiai dėkojame svečiams už sveikinimus, dovanas ir suteiktas puikias emocijas, renginio vedėjai Agnei Jakavičiutei už profesionaliai pravestą šventę, fotografei Almai Zubavičiūtei už įamžintas akimirkas.

Taip pat dėkojame VISIEMS: kurie ruošė, puošė, derino, tvarkė, organizavo, šoko, dainavo ir  atvyko į šventę.

Ar esame ar ne,

Tenai ar čia,

Gyvenimai gyvenasi...

Galim mylėti,

Galim pykt

Ir tai tik mūsų būtis,

Kurią savimi kūrename...

Galim dejuoti,

Verkti, smerkt,

Trankytis lyg perkūnai...

Galime tyliai užsimerkt

Ir tebūnie kas būna...

Galime mėgautis

Tiesiog būtim,

Stebėjimų palaimoj...

Ir vienumoj

Būti gražiausia pilnatim,

Neturinčia tam kainos... (D. Živatkauskienė)

 

Tverų bendruomenės valdyba

 

Nuotraukos Almos Zubavičiūtės

 



1 slide SineWave