Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

KEIČIASI ATLIEKŲ IŠVEŽIMO GRAFIKAS

Paskelbta 2023-01-24

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

UAB „Telšių regiono atliekų tvarkymo centras“ pateikė informaciją, kad nuo 2023 m. vasario 1 d. keičiasi mišrių komunalinių atliekų vežėjas – UAB „Ekonovus“. Vežėjo kontaktiniai duomenys – el. p. klientuaptarnavimas@ekonovus.lt, tel. 8 700 77 046.

Prašome gyventojų atkreipti dėmesį į pasikeitusį mišrių komunalinių atliekų grafiką (parsisiųsti).

Namų valdų konteineriai išvežimo dieną prie gatvės turi būti pastatyti iki 7.00 val. ryto, jeigu dėl techninių kliūčių atliekos buvo neišvežtos, konteinerius prašome išvežti kitą dieną.

Pakuočių ir stiklo pakuočių atliekų surinkimo ir išvežimo paslaugą Rietavo savivaldybėje vykdo  UAB „Virginijus ir Ko“, dėl kilusių nesklandumų ar neišvežtų pakuočių ir stiklo pakuočių atliekų konteinerių prašome kreiptis tel. 8 642 14 441, el. p. aurelija.l@virginijusirko.lt.

Pakuočių ir stiklo pakuočių atliekų surinkimo ir išvežimo Rietavo savivaldybės teritorijoje 2023 m. grafikas (parsisiųsti).

Primename, kad dėl konteinerių, atliekų tvarkymo, išvežimo, vietinės rinkliavos dydžių, sąskaitų ir kt. su atliekų tvarkymu susijusių klausimų galite kreiptis į UAB „Telšių regiono atliekų tvarkymo centras“ atliekų tvarkymo specialistą tel. 8 665 85 745, el. p. plunge@tratc.lt (gyventojų priėmimo laikas – antradieniais  9.00–15.00 val., pietų pertrauka – 12.00–12.45 val., gyventojų priėmimo vieta – Plungės g. 18 (I aukštas), Rietavas).

 

Vesta ANDRIJAUSKIENĖ

Rietavo savivaldybės administracijos

Ūkio plėtros ir investicijų skyriaus vyr. specialistė (ekologė)

 



1 slide SineWave